BRAND\account director
 

Voor TBWA\NEBOKO zoeken we een Brand Director


TBWA\ wordt ook wel de Disruption Company genoemd. Dat is niet voor niets. Door het doorbreken van conventies creëren ze ruimte voor groei. Met creatieve ideeën weten ze bedrijven te veranderen en cultuur te bepalen. Voor het bureau in Amsterdam zoeken we een Brand Director (Account Director) die merken graag onderdeel maakt van cultuur. Wat jou inspireert en hoe je denkt, is voor ons net zo belangrijk als je werkervaring. Klinkt dit goed? 


Over de functie
Als Brand Director ben je het senior aanspreekpunt van onze huidige en potentiële klanten. Jij zorgt ervoor dat alle projecten van jouw klant soepel verlopen - zowel operationeel, creatief en financieel - en rapporteert hierover aan de Business Director en CEO. Daarnaast leid, stimuleer en ontwikkel je de capaciteiten van jouw collega’s (brand managers, brand coördinatoren) binnen jouw account team.


Over jou
Wat het doel ook is, jij gaat ervoor. Je bent nieuwsgierig en enthousiast en weet verwachtingen steeds weer te overtreffen. De belangen van de klant en het creatieve werk staan bij jou altijd voorop. Je weet als geen ander dat je het meest bereikt door samen te werken – met de klant, collega’s en andere bureaus – en doet dit ook graag. Je draagt bij aan een goede teamsfeer, en motiveert je collega’s binnen ons team.


Onmisbare vaardigheden:
• Je weet klanten te inspireren met ideeën voor campagnes, strategieën, nieuwe trends en mogelijkheden op het gebied van marketing, reclame- en mediastrategieën.
• Je voert verbeteringen door in werkwijzen en onderhoudt systematisch contact met onze klanten.
• Je stelt hoge eisen aan klanttevredenheid en meet dit regelmatig.
• Het ontwikkelen en onderhouden van relaties met iedereen binnen het bureau is voor jou vanzelfsprekend.
• Jij weet mensen te verbinden, zowel intern als extern.
• Je bent gewend mensen aan te sturen binnen je team en weet jouw enthousiasme over te brengen
• Het managen van meerdere projecten tegelijk is jou op het lijf geschreven.
• Je hebt affiniteit met de procesmatige kant van het werk (budget, planning, klantverwachtingen).
• Jij hebt minimaal 5 tot 10 jaar ervaring in accountmanagement in reclame en bent bekend met de ontwikkeling en uitwerking van AV-producties


What’s in it for you?
- Een functie bij een van de grootste creatieve en professionele netwerkbureaus ter wereld, waar je wordt omringd door creatieve geesten die je alle ins en outs van het vak leren.
- Werk maken voor A-merken, dus lekker zichtbaar.
- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een prima pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 27 vakantiedagen per jaar.
- Elke maand nieuwe leerervaringen.
- Jaarlijkse skitrip, verschillende evenementen en elke week een borrel in hun eigen bar of op het zonnige terras aan het water. 
- Gratis ADCN-lidmaatschap en korting op een OneFit-abonnement.
- Collega’s die inspireren, energie geven en geen dag voorbij laten gaan zonder te lachen.


Geïnteresseerd?
Stuur dan snel je CV én je motivatie naar Vincent Mispelblom Beyer: vincent@flexfirm.nl