account director
 

Bij Eigen Fabrikaat/DDB Unlimited in Amstelveen is er plek voor een Account Director. Binnen Dit bureau heb jij voor je klant een overkoepelende en verbindende rol. Je werk speelt zich af bij beide bureaus.

Hier vind je een informele, diverse en inclusieve werkomgeving in een full-service creatieve omgeving, die onderdeel is van een wereldwijd netwerk. Naast een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je bij hier fruit, snacks en frisdrank, vrijdagmiddagborrels en memorabele feestjes.

Er is weliswaar geen “9 to 5” mentaliteit, maar door efficiënt te werken is er een gezonde balans tussen werk en vrije tijd.

Als Account Director ben je verantwoordelijk voor één van de bekendste klanten van het bureau: Kruidvat. Je zorgt voor de hoogste kwaliteit binnen de deadline. Je houdt je klant op de hoogte van de projectstatus, je kiest de beste aanpak en je bent verantwoordelijk voor timing, budget en kosten van elk project. Bovendien haal je het beste uit je creatieve collega’s – je begeleidt niet alleen het proces, maar werkt ook intensief samen met de afdeling creatie, strategie en productie. Hiervoor stuur je vijf mensen aan. Je focus is op het proces, niet per se op het strategische.

Je bewaart een gezonde balans tussen onze belangen en die van de klant. Je administratie is altijd up-to-date en door je gestructureerde manier van werken zijn je documenten en bestanden snel en makkelijk te vinden. Je neemt hobbels weg uit het proces, voordat ze kunnen ontstaan en ruikt kansen al van mijlenver.

Je bent een ondernemende teamworker, niet snel van je stuk te brengen en een proactieve probleemoplosser die innovatieve ideeën met enthousiasme verder brengt. En verder ben je gewoon een hele leuke collega die een frisse kijk op zaken heeft!

 

 Jij hebt:

  • Ongeveer 5 jaar relevante werkervaring bij een creatief bureau

  • HBO werk- en denkniveau

  • Ervaring met grote A-merkaccounts, ervaring met retail is een pre

  • Actuele kennis op het gebied van tv, online, offline en social media

  • Een servicegerichte aanpak (intern en extern)

  • Uitstekende beheersing van het Nederlands

  • Cijfermatig inzicht

  • Collegiale instelling

 

Past dit bij jou? Geïnteresseerd? Reageer dan snel door je CV en je motivatie te sturen naar Vincent Mispelblom Beyer.