Koptekst 2

ACCOUNT DIRECTOR

We zoeken een Account Director (met groeipotentie)

 

Wat wordt je geboden?

In Amsterdam zit een reclamebureau dat groeit… en daarom behoefte heeft aan een goede Account Director, die het klantencontact op zich kan nemen. Hier is alle ruimte om je eigen ideeën werkelijkheid te laten worden, in een kleine en dus heel persoonlijke club. Je voegt je bij een hechte club.

Wat kan je gaan doen?

Jij kan helpen om dit bureau verder uit te bouwen. Nieuwe klanten aanspreken, en meer business halen uit bestaande, vaak warme contacten. Verder: jij komt de accountdiscipline hier vestigen, doet begrotingen, en als het zo uitkomt manage je projecten in de uitwerking.

Waar kan je dat gaan doen?

Het bureau heeft klanten in B2B en het MKB, draait goed en kenmerkt zich door de kleine en heel hechte ploeg die het nu vormt. Creatie is doorgaans leading, de sfeer is altijd goed. Klein, en dus persoonlijk.

Wat kan je bieden?

Je kent het reclameproces, en hebt zeker zo’n vijf jaar relevante ervaring opgedaan aan bureauzijde. Dat kan een reclamebureau zijn, maar ook b.v. een eventbureau. Strategie, positioneringen en de laatste ontwikkelingen in het vak behoren allemaal tot je parate kennis.

Wat kan je nu doen?

Als jij het bent wie wij zoeken, stuur dan vandaag nog je CV en je motivatie op naar Vincent Mispelblom Beyer.