top of page

(Inter-) Actieve Account Director/ aankomend Adjunct Directeur

Voor een goedlopend interactief bureau in ’t Gooi zijn we op zoek naar een Account Director. Een functie met een interessante doorgroeimogelijkheid.

Het bureau

Dit bureau is al 20 jaar een geliefde online partner voor opdrachtgevers in eCommerce, media, cultuur, zakelijke dienstverlening, overheid en non-profit.

Hier werken tien vaste krachten en een grote groep freelancers. Hun ultieme streven is de online doelstellingen van de klanten te realiseren. Hier wordt gewerkt aan technologische platformen waarop veel informatiestromen samengebracht worden. Daarnaast aan branding, commercials, en social media campagnes.  

De functie

Als Account Director kom je hier terecht in een hecht team van digital experts. Je zorgt voor je accountrelaties door ze te inspireren en te begeleiden naar keuzes rondom digitale kanalen. Je bent de schakel naar je collega’s door helder over te brengen wat de verwachtingen van opdrachtgevers zijn. Je houdt de vinger aan de pols rondom voortgang en informeert hierover de opdrachtgever.

Je krijgt energie van leads genereren, nieuwe relaties binnenhalen en business uitbouwen. Je ontwikkelt met plezier relaties naar trouwe opdrachtgevers. Je weet op hoofdlijnen van digitale uitdagingen en kunt mogelijk in samenwerking met je collega’s van concept tot realisatieplan komen. Budgetten en deadlines zijn bekend terrein.

Jouw aanpak betrekt en ondersteunt collega’s en draagt zorg voor een uitstekende relatie met de opdrachtgever. Deze proactieve houding, een informele cultuur en de klantgerichte bedrijfsdoelstellingen passen goed bij jou. Jouw drive zit bij het verzorgen van relaties, ontdekken van kansen én de realisatie daarvan. Je werkt zelfstandig, neemt je verantwoordelijkheden en je bent zelfbewust. Je hoeft niet de expert te zijn die zelf alles kan en leren is goed. Nieuwe ideeën zijn welkom en een persoonlijke aanpak wordt gewaardeerd.

Het perspectief

Het is de bedoeling dat je je verder ontwikkelt in deze functie, en steeds meer een rol gaat spelen in het management. Hoever dat gaat, heb je in eigen hand. De eerstvolgende halte is die van Adjunct Directeur.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een rol met commercie in online/ technologie/ digital.

 • Je hebt interesse en passie voor digital en online.

 • Je bezit overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en creativiteit.

 • Je bent een prettige gesprekspartner en haalt successen uit zakelijke en creatieve ideeën.

 • Je bent positief, gemotiveerd en zelfstandig.

 • Als je affiniteit hebt met online marketing is dat een pre…

 • Je bent als aanspreekpunt voor de klant het gezicht van het bureau.

 • Je hebt talent voor account- en verwachtingsmanagement.

 • Je kunt overtuigende voorstellen schrijven die aansluiten bij de behoefte van prospects.

 • Als er geen warme leads zijn, ben je gemotiveerd en in staat zelfstandig new business te vinden.

 • Je hebt humor en zin om een drankje te drinken met je collega’s op vrijdagmiddag.

Je krijgt de ruimte je talenten te ontwikkelen met opleidingen, werken aan uitdagende projecten en met een diversiteit aan opdrachtgevers. Geboden wordt je marktconforme voorwaarden, een laptop om eventueel ook remote te kunnen werken, een inspirerende omgeving en gepassioneerde collega’s.

Interesse?

Wil je meer weten? Of direct solliciteren? Stuur dan een bericht naar Vincent Mispelblom Beyer.

bottom of page