top of page

art director

Voor een bijzonder bureau zijn we op zoek naar een bijzondere Art Director.

Dit bureau met een leuke ploeg mensen ligt in Amsterdam. Het bureau loopt goed en is gestaag (maar beheerst) aan het groeien. Er wordt gewerkt aan corporate communicatie, employer branding en maatschappelijke vraagstukken. Dat kan voor kinderopvang zijn, een advocatenkantoor, een dierentuin of de rechtspraak. Met oprechte campagnes en communicatie die mens en merk verbindt als resultaat. Maar er worden ook merken bedacht voor start-ups, waarvoor ook de hele branding wordt verzorgd. En als een klant geen budget heeft voor een mooie film, dan nemen ze zelf de camera ter hand en zorgen voor een mooi eindresultaat.

 

Nu zoeken we een medior Art Director met aantal jaren relevante ervaring, opgedaan bij een reclamebureau. Je hebt strategisch inzicht, komt met gedegen concepten, en werkt goed met wisselende partners. Een mooimaker, die het grote idee kan verzinnen maar ook ver wil gaan in de uitwerking. Je bent goed op de hoogte van de laatste trends in jouw vakgebied, kent fotografen en freelancers. Je presenteert je concepten vlot aan de klant, samen met je collega’s.

Last, but not least: je bent een vrije denker, en vindt het leuk buiten de gebaande paden te gaan. On- en offline, TVC of evenement, activatie, 360 graden campagnes… en ook design, identiteiten, je vindt het niet alleen leuk, je hebt het ook in je vingers.

Wat je bij dit bureau vindt:

- Een gezellige ploeg met 15 collega's

- Een goede werksfeer, waarbinnen je je creativiteit volledig kan ontplooien.
- Ruimte voor opleiding en ontwikkeling

Wil je meer weten? Mail met Vincent Mispelblom Beyer: vincent@flexfirm.nl

bottom of page