top of page

Brand Coördinator

TBWA\ wordt ook wel de Disruption Company genoemd. Dat is niet voor niets. Door het doorbreken van conventies creëren ze ruimte voor groei. Met creatieve ideeën weten ze bedrijven te veranderen en cultuur te bepalen. Dat maakt hen pirates in de reclamewereld en daar kunnen ze wel wat versterking bij gebruiken! Het pirate ship in Amsterdam zoekt een Brand Coördinator die merken graag onderdeel maakt van cultuur. Wat jou inspireert en hoe je denkt, is voor hen net zo belangrijk als je werkervaring. Klinkt dit goed? Read on!

Over de functie
Als Brand Coördinator begeleid je je eigen projecten voor grote nationale klanten, vanaf de ontwikkeling van creatieve voorstellen tot aan de uitwerking. Daarnaast help je campagnes te managen en iedereen van documentatie te voorzien. Je werkt nauw samen met collega’s van verschillende afdelingen en houdt de Brand Manager en Brand Director nauwkeurig op de hoogte.

Over jou
Wat het doel ook is, jij gaat ervoor. Obstakels? Geen probleem! Je bent ambitieus en ondernemend en weet daardoor verwachtingen steeds weer te overtreffen. De belangen van de klant staan bij jou altijd voorop. Je weet als geen ander dat je het meest bereikt door samen te werken – met de klant, collega’s of zelfs andere bureaus – en doet dit ook graag. In het dagelijks leven opereer je van nature op de vele kruispunten van cultuur, zoals muziek, technologie en reizen.

Onmisbare vaardigheden:
• Jij snapt hoe trends consumenten motiveren om producten te kopen.
• Je spot graag nieuwe trends in technologie, cultuur of andere toffe dingen en weet je klanten daarmee te inspireren.
• Het managen van meerdere projecten tegelijk is jou op het lijf geschreven. Ondertussen weet je je ook nog aan het budget, de planning en klantverwachtingen te houden.
• Je hebt talent voor vooruitplannen en dingen regelen en schrikt niet van projectbudgetten en financiën.
• Last but definitely not least: het ontwikkelen en onderhouden van relaties met iedereen binnen het bureau en met klanten is voor jou vanzelfsprekend.

Nog beter als je:
- 1-2 jaar werkervaring hebt in reclame.
- Minimaal een HBO opleiding hebt afgerond.

What’s in it for you?
- Een functie bij een van de grootste creatieve en professionele netwerkbureaus ter wereld, waar je wordt omringd door creatieve geesten die je alle ins en outs van het vak leren.
- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een prima pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 27 vakantiedagen per jaar.
- Elke maand een ‘Pirate School’ en andere geweldige leerervaringen.
- Veel doorgroeimogelijkheden
- Jaarlijkse skitrip, verschillende evenementen en elke week een borrel in de eigen bar of op het zonnige terras aan het water.
- Gratis ADCN-lidmaatschap en korting op een OneFit-abonnement.
- Collega’s die je elke dag inspireren, energie geven en geen dag voorbij laten gaan zonder te lachen.

Zoeken we jou?
Stuur dan jde CV met je motivatie naar Vincent Mispelblom Beyer.

bottom of page