copywriter
 

Voor een bijzonder bureau in Utrecht zoeken we een Copywriter.

Dit bureau startte jaren geleden als digitaal bureau, maar inmiddels is het aandeel digitaal nog maar 60% van het werk. De overige 40% wordt ingevuld met alles wat jullie kunnen bedenken. Als er maar interactie met de doelgroep wordt bereikt. Dat gaat verder dan alleen het scherm. Intensieve interactie kent vele vormen. Soms digitaal, soms analoog. Maar wat de vorm ook is, het moet ergens aan bijdragen. Of dat nu leads, awareness, conversieverhoging, werving of beroering is.

Wat maakt dit bureau nou zo leuk? Is het de onderlinge verbondenheid, die veel geclaimd wordt maar hier heel duidelijk voelbaar is? Het zeer opmerkelijke pand waarin het gevestigd is? Of is het de opstelling van het management, die er op gericht is de individuele kwaliteiten van een ieder maximaal te ontplooien. Waarschijnlijk is het de combinatie van al deze punten. Ze hebben niet voor niets een bijzonder laag verloop van personeel.

Wat ga je doen?

Een fantastisch concept neerzetten, is voor jou geen probleem. Jij vertaalt een briefing met gemak naar opvallende, vernieuwende en effectieve concepten. En je brengt ze met plezier tot uitvoering.

Dit doe je samen met de al aanwezige art director. Een ervaren creatief, die in alle disciplines van de communicatie zijn sporen verdiende. Die concepten net zo makkelijk bedenkt als visueel maakt. Met zijn minder-meetings-en-meer-maken-mentaliteit en allergie voor alles wat beige is, heb je aan hem  een partner waarmee je fantastisch mooi werk gaat maken.

De mooiste briefings gaan over interactie en activatie. Die komen van onder andere KLM, VodafoneZiggo, Rabobank, bol.com, NN Group, Alliander, FrieslandCampina, Openbaar Ministerie en Jumbo. Wat jullie voor deze opdrachtgevers bedenken, valt op. Jullie maken campagnes die mensen raken, laten nadenken en in beweging zetten. Natuurlijk is het mooi – randvoorwaarde – maar het is vooral een verrassend antwoord op de vraag van de opdrachtgever. 

 

Geïnteresseerd?

Laat van je horen! We praten er graag met jullie over door.