creatief team (CD2B)

Het Bureau

Voor een reclamebureau aan de rand van Amsterdam zijn we op zoek naar een ervaren creatief team. Dit bureau is 15 M/V sterk. Het bevindt zich in een heel specifiek hoekje van de reclamewereld: waar gedragspsychologie samensmelt met creatie. Het pluist bestaande situaties uit om tot een cruciaal inzicht te komen. Zo maken ze kleine en grote campagnes, online en offline, voor roemrijke merken zoals KWF Kankerbestrijding, CooperVision, Hartstichting, Sazas en Oogfonds. Maar ze denken net zo lief een nieuwe huisstijl uit voor bijvoorbeeld onze vorige benedenbuurman: een mkb’er met een accountantskantoor. Vrijwel alles geheel in eigen huis.

Het is de bedoeling dat jullie binnen een jaar de creatieve directie kunnen vormen.

Jullie

Jullie hebben nu zo’n 4 jaar ervaring bij een merk-activatiebureau, en zijn al geruime tijd als team bij elkaar. Jullie zijn sterk in conceptueel denken en vinden het leuk om waar nodig dieper op zoek te gaan naar ‘de vraag achter de vraag’ van een klant.

Daarnaast vinden jullie het leuk om concepten geheel mediaonafhankelijk te ontwikkelen en (in nauwe samenwerking met in- en externe specialisten) tot in detail uit te werken. Jullie maken graag effectief en creatief werk, in een plezierige sfeer. Dit bureau heeft een gedragspsycholoog in dienst om alle gedragscomponenten van de doelgroep te kunnen doorgronden. Dit, om concepten nog beter te krijgen. Jullie sparren dus niet alleen met strategie, maar ook met psychologie.

Concepten kunnen jullie met enthousiasme presenteren bij klanten. Jullie zijn enthousiast proactief en bedenken dan ook concepten/business ideas voor klanten of prospects zonder briefing.

Veel van de klanten dragen bij om de wereld een stukje beter te maken. Denk hierbij aan fondsenwerving, het stimuleren van verzuimpreventie en het bestrijden van bijziendheid bij kinderen. Dat past bij dit bureau en dus hopelijk ook bij jullie.

Ben jij de Copywriter? Dan schrijf je net zo gemakkelijk short als long copy en heb je een natuurlijke nieuwsgierigheid om je te verdiepen in specialistische onderwerpen. Om daar vervolgens heldere consumententaal van te maken.

Ben jij de Art Director? Dan ben je goed in zowel on- als offline art direction. Je inspireert designers om nog beter werk te maken. En die nieuwsgierigheid die we van je copymaatje verwachten heb jij van nature ook.

Wat wordt je geboden?

Naast een uitstekend salaris met een mooi secundair arbeidsvoorwaardenpakket is dit een baan met een mooi vooruitzicht. Dat maakt dit een redelijk unieke propositie.

Interesse

Solliciteer direct. Mail jullie CV mét voorbeelden van het werk naar Vincent Mispelblom Beyer.