Koptekst 2

creative director(s)

Voor een toonaangevend bureau in Rotterdam zijn we op zoek naar een Creative Director of een Creative Directors-team. 

Dit bureau is onderdeel van een groter, internationaal geheel en produceert al jaren steady goed werk. Het ingewikkelde simpel maken, is hier tot een kunst verheven. FMCG's zal je hier niet snel treffen, die zitten niet in het DNA. Zeker de helft van de klanten is B2B. Er wordt hier gedacht vanuit de business, en altijd is het merk het uitgangspunt. Vandaaruit worden de stappen gezet om tot communicatie te komen, of het nou een advertentie is, of een website.

Wij zoeken:

Creatieven die zowel een pragmatische inslag hebben als een hoge creatieve lat zijn hier welkom. Daarnaast interesseer je je voor de afdeling waar je in de toekomst de leiding over zal krijgen. Jullie zijn coaches, geen drill sergeants. 

We gaan jullie hier niet vermoeien met clichés over de werkmentaliteit. Noch over teamplayers, e.d. ... De juiste kandidaten weten waar we het hier over hebben.

Wat wordt je geboden?

Naast een uitstekend salaris met een mooi secundair arbeidsvoorwaardenpakket is dit een baan met een mooi vooruitzicht. Dat maakt dit een redelijk unieke propositie.

Interesse

Solliciteer direct. Mail je CV mét voorbeelden van je werk naar Vincent Mispelblom Beyer.