CREATIVE TEAM

Voor een bijzonder bureau in Utrecht zoeken we een Creatief team.

Dit bureau startte jaren geleden als digitaal bureau, maar inmiddels is het aandeel digitaal nog maar 60% van het werk. De overige 40% wordt ingevuld met alles wat jullie kunnen bedenken. Als er maar interactie met de doelgroep wordt bereikt. Dat gaat verder dan alleen het scherm. Intensieve interactie kent vele vormen. Soms digitaal, soms analoog. Maar wat de vorm ook is, het moet ergens aan bijdragen. Of dat nu leads, awareness, conversieverhoging, werving of beroering is.

Wat maakt dit bureau nou zo leuk? Is het de onderlinge verbondenheid, die veel geclaimd wordt maar hier heel duidelijk voelbaar is? Het zeer opmerkelijke pand waarin het gevestigd is? Of is het de opstelling van het management, die er op gericht is de individuele kwaliteiten van een ieder maximaal te ontplooien. Waarschijnlijk is het de combinatie van al deze punten. Ze hebben niet voor niets een bijzonder laag verloop van personeel.

Wat ga je doen?

Als creatief team zijn jullie de drijvende kracht achter concepten. Soms bedacht vanuit een briefing en soms vanuit jezelf. Als duo worden jullie onderdeel van team met meerdere creatieven. Jullie hebben de vakkundigheid die je nodig hebt bij combinatie van een digitaal bureau met de kracht van grootse ideeën van een thematisch bureau. Hiermee vertaal je bijvoorbeeld de door onze strategen bedachte positionering naar campagnes, help je KLM of bol.com om talent aan te trekken en met hetzelfde gemak bedenken jullie een serie social video’s.

In uitvoering halen jullie alles uit de kast. Hierbij verliezen jullie nooit het doel uit het oog: het probleem van de opdrachtgever oplossen. Jullie werk draagt bij aan het realiseren van waardevolle relaties met de opdrachtgevers. Langdurige samenwerkingen waardoor het eigen creatieve werk steeds verder uitgebouwd kan worden.

Dat werk kenmerkt zich vaak door de combinatie van creativiteit en technologie. Dit bureau experimenteert vaak met technologieën om zo nieuwe perspectieven op het vakgebied te ontdekken. Binnen de campagnes nemen jullie dit mee. Jullie zijn eigenwijs genoeg om een goed idee te bedenken en zorgen dat dit gemaakt wordt; egoloos genoeg om te snappen dat jullie dit alleen met het hele team kan doen. Vanuit het concept weten jullie anderen te betrekken en enthousiasmeren, van designers tot UX’ers en developers.

Geinteresseerd?

Laat van je horen! We praten er graag met jullie over door.