DIGITAL PROJECT MANAGER

Voor Radancy, een full service communicatiebureau gespecialiseerd in employer branding en recruitment advertising, zijn we op zoek naar een Digital Project Manager.

 

Ben jij een ervaren, energieke en snelschakelende digital/online projectmanager? Wil je online arbeidsmarktcommunicatieprojecten managen voor de grootste werkgevers van Nederland en daarbuiten? Kom dan werken én jezelf verder ontwikkelen bij Radancy.

 

Dit bieden ze

Natuurlijk krijg je een goed salaris, reiskostenvergoeding en betalen ze mee aan je pensioenpremie. Maar laat dat niet je motivatie zijn. Ze bieden je namelijk een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen. Je gaat werken met specialisten op het gebied van creatie, design, front- en back-end development, media en research. Jonge, gedreven mensen met wie je in wisselende teams zult samenwerken en van wie je ontzettend veel kunt leren. En met professionele opdrachtgevers die – net als jij – bedreven zijn in het communicatievak. En dat in een omgeving waar het niet draait om waar of wanneer je werkt, maar om wat je bijdraagt aan het succes voor onze opdrachtgevers. 

 

Dit zijn ze

Radancy is een full-service communicatiebureau gespecialiseerd in employer branding en recruitment advertising. Zeg maar ‘een reclamebureau gespecialiseerd in personeelswerving’. Ze helpen toonaangevende bedrijven en overheidsorganisaties in Nederland zich te onderscheiden als werkgever en zo de juiste talenten voor de toekomst aan zich te binden. Dat doen ze met alle mogelijke media en communicatiemiddelen: van outdoor media tot interactieve apps, en van applicant tracking systemen tot social advertising. Als marktleider in Nederland hebben ze alle kennis en vakmanschap in eigen huis. Dit betekent dat ze ook marktonderzoek doen, media-advies geven en complete recruitmentsites ontwikkelen en beheren voor onze klanten.

 

Dit ga je doen

Een gemiddelde werkdag bestaat niet bij Radancy en ook jouw werkzaamheden kunnen per uur verschillen. Het ene moment ben je dé adviseur voor onze opdrachtgevers, het andere moment leid je een intern projectoverleg en weer een moment later zit je meters diep in begrotingen, planningen en projectdocumentatie. Als verbindende schakel tussen de klanten en het team ben je zowel intern als extern het eerste aanspreekpunt. Jij bent eindverantwoordelijk voor de planning, start, voortgang, oplevering en nazorg van uiteenlopende digital projecten, zoals optimaal converterende landingspages, tijdelijke campagnesites, volledige recruitmentsites en online creatives. Je snapt waar onze opdrachtgevers behoefte aan hebben (zelfs als ze dat niet zo verwoorden) en weet technisch complexe zaken in gewone mensentaal op papier te zetten.

 

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan als projectmanager in de online communicatiebranche, bijvoorbeeld bij een reclame-, internet- of een social media-bureau.

  • Je snapt de digitale wereld: je weet bijvoorbeeld wat API’s doen, kunt werken in verschillende CMS’en en begrijpt volledig waarom Google Analytics moet worden ingericht voor een site of online campagne.

  • Je kunt goed met klanten overweg en voelt precies aan wanneer het gesprek gaat over doelgroepen en doelstellingen of over techniek en tooling. Tijdens het gesprek kun je hier verbanden tussen leggen.

  • Ervaring met arbeidsmarktcommunicatie is een pre, net als ervaring met online en audiovisuele producties.

  • Je hebt een scherp oog voor planningen, deadlines, kosten en andere delivery-uitdagingen en kunt deze gestructureerd documenteren. 

  • Je hebt een uitstekende algemene ontwikkeling, bent sociaal en maatschappelijk geëngageerd.

  • Je bent flexibel ingesteld, aangezien je werkplek afwisselend in Capelle a/d IJssel, bij klanten, thuis of daar waar je laptop is.

 

Wat kan je nu doen?

Als jij het bent die wij zoeken, stuur dan vandaag nog je motivatie, voorbeelden van je werk en je CV naar Vincent Mispelblom Beyer.