top of page

finance manager

We hebben een mooie functie vacant. Een functie waarin creativiteit en financiële discipline elkaar ontmoeten en er veel ruimte is voor je eigen ideeën. We zijn op zoek naar een Finance Manager voor één van de markantste reclamebureaus van Amsterdam.

De functie behelst meer dan finance. We zijn daarom ook op zoek naar iemand met een brede interesse en veel eigen initiatief. Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Finance, IT en office management. Daarnaast ben je ook sparringpartner voor je CEO.

 

Waar ga je werken?

Dit bureau zit in het hart van Amsterdam, en heeft nog drie vestigingen, één in Nederland, één in Engeland en één in Amerika. In Amsterdam werken nu 25 mensen. Het is een internationaal en divers bureau, het maakt geen deel uit van een grote keten.

Elke opdracht is voor dit bureau een start-up. Ze produceren een effectieve en productieve output van oplossingen die de grenzen tussen cultuur, commercie, inhoud en samenwerking doet vervagen. Allemaal binnen de start-up mentaliteit, met als doel het meest effectief gebruik te maken van budgetten, middelen en het multidisciplinaire talent van het team.

Dit bureau biedt hun mensen graag de kans om zich te ontwikkelen. Je krijgt de kans om mee te groeien met het bedrijf en jouw collega’s kunnen beamen dat je hier in één jaar tijd meer leert dan in tal van jaren bij welk bedrijf dan ook. Deze collega’s vormen overigens een hecht team. Iedereen staat voor elkaar klaar, wat maakt dat je terecht komt in een geweldige werksfeer.

 

Jouw harde werk wordt beloond met flexibele werktijden en een fijne werkomgeving. Je hoeft ‘s ochtends niet zelf je brood te smeren want we hebben altijd voldoende eten en drinken op voorraad. Niet zomaar eten en drinken, maar een goed gevulde saladebar, vers brood van de bakker en vlees van de slager. Ook over de andere secundaire voorwaarden hoef je je geen zorgen te maken (denk aan doorbetaalde pauzes, reiskostenvergoeding, 27 vakantiedagen per jaar, laptop van de zaak, bijdrage aan je pensioenpremie, gezellige team- en bedrijfsevenementen en nog veel meer moois).

 

Wat kan je gaan doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor Finance, IT en Office management.

 • Je bent een stevige sparringpartner van de CEO en verantwoordelijk voor de periodieke afsluitingen inclusief de jaarrekening en VPB aangiftes en overige rapportages. 

 • Je bent de contactpersoon voor diverse externe organisaties en klanten inzake commerciële afspraken.

 • Daarnaast houd je je bezig met het opstellen en bewaken van budgetten, de liquiditeit en het ontwikkelen van rapportages en dashboards en het optimaliseren en automatiseren van processen.

 • Je bent verantwoordelijk voor de personeels- en salarisadministratie.

 

Wie zoeken we?

 • Iemand die al in de reclame werkt of daar in ieder geval veel affiniteit mee heeft.

 • Je moet je lekker voelen in een dynamische organisatie waar niet alles tot op de laatste komma is vastgelegd.

 • Je communiceert makkelijk en vindt het ook leuk om met veel mensen om te gaan.

 • Je hebt een brede, ondernemende, interesse.

 • Een goede beheersing van zowel Nederlands als Engels is nodig.

 • Bovenal moet je vooral heel veel plezier willen vinden in je werk.

Geboden wordt je een bijzondere werkplek en werksfeer. 

Past dit alles bij je?

Stuur dan je reactie naar Vincent Mispelblom Beyer: vincent@flexfirm.nl 

bottom of page