top of page

online marketeer

Voor een digital communication agency in Rotterdam, met 45 specialisten en 2 in-house studio's, zoeken we een Online Marketeer.

Houd je van data-analyse, doelgroepsegmentatie, online campagnemanagement, performance & optimalisatie en marketingstrategieën? Dan ben jij degene die we zoeken. Je krijgt de ruimte om dingen naar je hand te zetten en proactief te werken aan de online groei van je klanten. Je bedenkt en bouwt aan data-driven campagnes en met jouw kennis van de markt en data gedreven aanpak, weet jij waar en hoe je de juiste mensen kunt bereiken en de online doelstellingen kan behalen. Daarnaast beheer je contentkalenders en social mediakanalen, organiseer je nieuwsbrieven, bedenk je teksten... iedere dag is anders!

Het bureau

Dit bureau richt zich op organisaties in de Sport, Leisure & Entertainment. Kijk daarom niet raar op als je bekende personen en merken tegen komt op de werkvloer.

Het gelooft dat data de sleutel zijn tot succes. Daarom moedigt het een data-driven benadering aan in de marketingstrategieën, zodat je altijd onderbouwde beslissingen kunt nemen.

Dit is een gezonde en heel ambitieuze organisatie, waar de groeispurt nog steeds gaande is. Daarom zoekt ze specialisten die ondernemend zijn, en mee kunnen groeien.

Als onderdeel van het groeiende marketingteam werk je nauw samen met strategen, marketeers en designers. Samen zetten jullie campagnes op die niet alleen de doelgroep aanspreken, maar ook daadwerkelijk converteren. Je hebt ook regelmatig overleg met het managementteam om de laatste trends en kansen in de digitale marketingwereld te bespreken. Waarbij je meedenkt hoe jullie dit kunnen inzetten om de klanten nog beter te bedienen.

Bij dit bureau zijn beleving en creativiteit belangrijke speerpunten. Het brengt merken tot leven met opvallende content en digitale producten. Hierin is creativiteit, concept, en design natuurlijk ongekend belangrijk.

Wat heb jij te bieden?

Je bent een gepassioneerde Online (Performance) Marketeer met een scherp oog voor wat online werkt. Jouw analytische vaardigheden stellen je in staat om diep in de data te duiken en strategieën te ontwikkelen die resulteren in meetbare groei. Die strategieën weet je vervolgens ook toe te passen en te toetsen in de praktijk.

Je hebt kennis van marketingplatforms en -tools zoals Google Ads, Meta business Suite, MailChimp, HubSpot, Looker Studio, WordPress of andere relevante platforms.

Daarnaast heb je een goed gevoel voor data en optimalisatie.

Je bezit goede analytische vaardigheden en bent in staat data te vertalen naar inzichten en strategieën. Je doet dat proactief en je kunt goed samenwerken en communiceren met alle stakeholders, zowel intern als extern met klanten.

Wat wordt je geboden?

Hier werk je in een inspirerende omgeving waar je voortdurend wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf en onze campagnes te halen. Je ontvangt een competitief salaris, en je hebt flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid je professioneel te ontwikkelen.

Dit is een groeiende organisatie met een gezonde werk-privé balans die nieuw talent graag verwelkomt in een omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en gewaardeerd voelt.

Voel jij je aangesproken? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

bottom of page