top of page

Project Assistant

Over het bedrijf
TBWA\ wordt ook wel de Disruption Company genoemd en dat is niet voor niets. Door het doorbreken van conventies creëren ze ruimte voor groei. Met  creatieve ideeën weten ze bedrijven te veranderen en cultuur te bepalen. Momenteel zijn we op zoek naar een Project Assistant. Wat jou inspireert en hoe je denkt is voor ons net zo belangrijk als je eerdere werkervaring!

Over de functie
Dit is dé kans op een startersfunctie in de reclamebranche! Als Project Assistant werk je voor grote nationale klanten en ben je altijd op de hoogte van wat er in het bureau en met onze klanten gebeurt. Dankzij jou lopen processen soepel en weet iedereen wat hij of zij moet doen.

Je functie bestaat eigenlijk uit twee delen en elke dag is anders! Enerzijds ondersteun je je team pro-actief in ad-hoc en procesmatige zaken, zoals het inplannen van meetings, het regelen van cadeautjes en het aanleveren van documentatie. Je houdt de agenda van de Business Director bij, regelt lunches, zet de vergaderzalen klaar, helpt bij het opzetten van presentaties en maakt interne documenten zoals PO’s. En wanneer er stagiaires zijn, dan mag jij die begeleiden!
Anderzijds ondersteun je je team op projecten specifiek voor de klant. Je helpt bij het coördineren van alle elementen van campagnes (van account tot aan productie) en schakelt hiervoor met alle afdelingen binnen het bureau, zoals strategie, creatie en productie. Bovendien help je bij het beheer van projectbudgetten. Afhankelijk van je klant en hun lopende campagnes, krijg je ook eigen projecten die je van begint tot eind zelf mag managen. Hoe langer je hier werkt, hoe meer eigen projecten je gaat begeleiden!

Over jou
Wat het doel ook is, jij gaat ervoor. Obstakels? Geen probleem! Je bent ambitieus en ondernemend en weet verwachtingen steeds weer te overtreffen. De belangen van de klant staan bij jou altijd voorop. Je weet dat je het meest bereikt door samen te werken en doet dit ook graag. Jij bent flexibel en denkt in mogelijkheden in plaats van obstakels. In het dagelijks leven opereer je van nature op de vele kruispunten van cultuur, zoals muziek, technologie en reizen.

Onmisbare vaardigheden:
• Je spot graag nieuwe trends in technologie, cultuur of andere toffe dingen en weet anderen daarmee te inspireren.
• Het managen van meerdere projecten tegelijk is jou op het lijf geschreven en jij plant ver vooruit.
• Ondertussen weet je je ook aan projectbudgetten, financiën en klantverwachtingen te houden.
• Je schrok niet van de woorden budgetten en financiën hierboven.
• Dankzij jouw pro-activiteit zet je altijd dat stapje extra wanneer iets geregeld moet worden.
• Je staat stevig in je schoenen, maar bent tegelijkertijd flexibel. Voor jou is het geen probleem als iets anders loopt dan gepland.
• Je weet je weg in Keynote en Powerpoint en kunt strakke presentaties maken.
• Het ontwikkelen en onderhouden van relaties met iedereen binnen het bureau en met klanten is voor jou vanzelfsprekend.
• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
• En bent ook goed in Engels (want een deel van je collega’s is internationaal).

Nog beter als je:
- 1 jaar werkervaring hebt in reclame (een stage mag ook).
- Minimaal een HBO-opleiding hebt afgerond.
- Nog een andere taal spreekt naast Nederlands en Engels.

What’s in it for you?
- Een functie bij een van de grootste creatieve en professionele netwerkbureaus ter wereld, waar je wordt omringd door creatieve geesten die je alle ins en outs van het vak leren.
- Collega’s van over de hele wereld die je elke dag inspireren, energie geven en geen dag voorbij laten gaan zonder te lachen.
- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een prima pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 27 vakantiedagen per jaar.
- Elke maand een ‘Pirate School’ en andere geweldige leerervaringen.
- Veel doorgroeimogelijkheden.
- Jaarlijkse skitrip, verschillende evenementen en elke week een borrel in de eigen bar of op het zonnige terras aan het water.
- Gratis ADCN-lidmaatschap en korting op een OneFit-abonnement.

Geïnteresseerd?
Stuur dan je CV met je motivatie naar Vincent Mispelblom Beyer.

bottom of page