top of page

BRAND\ACCOUNT MANAGER

Wanted: Brand Manager voor TBWA\NEBOKO.


TBWA\ wordt ook wel de Disruption Company genoemd. Dat is niet voor niets. Door het doorbreken van conventies creëren ze ruimte voor groei. Met  creatieve ideeën weten ze bedrijven te veranderen en cultuur te bepalen.  Het bureau in Amsterdam zoekt een Brand Manager (Account Manager) die merken graag onderdeel maakt van cultuur. Wat jou inspireert en hoe je denkt, is voor hun net zo belangrijk als je werkervaring. Klinkt dit goed? Read on!


Over de functie
Als Brand Manager haal je creatieve briefings van de klant binnen en zorg je voor de uitwerking van bijbehorende creatieve voorstellen. De klant is je beste vriend. Jullie werken goed samen en je helpt hen hun business targets te behalen. Je denkt mee met de strategische boodschap en voorziet creatie van een denkrichting. Je werkt veel samen met collega’s van andere afdelingen en je begeleidt de Brand Coordinator. Jijzelf rapporteert aan de Brand Director.


Over jou
Wat het doel ook is, jij gaat ervoor. Obstakels? Geen probleem! Je bent ambitieus en ondernemend en weet daardoor verwachtingen steeds weer te overtreffen. De belangen van de klant staan bij jou altijd voorop. Je weet als geen ander dat je het meest bereikt door samen te werken – met de klant, collega’s of zelfs andere bureaus – en doet dit ook graag. In het dagelijks leven opereer je van nature op de vele kruispunten van cultuur, zoals muziek, technologie en reizen.


Onmisbare vaardigheden:
• Jij snapt hoe trends consumenten motiveren om producten te kopen.
• Je spot graag nieuwe trends in technologie, cultuur of andere toffe dingen en weet je klanten daarmee te inspireren.
• Het managen van meerdere projecten tegelijk is jou op het lijf geschreven. Ondertussen weet je je ook nog aan het budget, de planning en klantverwachtingen te houden.
• Je bent een natuurtalent in vooruitplannen en always get  things done.
• Je beheert projectbudgetten en financiën.
• Je begrijpt wat de klant wil en weet briefings en voorstellen te maken die die hier feilloos op aansluiten.
• Je weet deze ook nog eens makkelijk te verkopen.
• Last but definitely not least: het ontwikkelen en onderhouden van relaties met iedereen binnen het bureau en met klanten is voor jou vanzelfsprekend.


Nog beter als je:
- 3+ jaar werkervaring hebt in Accountmanagement binnen reclame.
- Minimaal een HBO opleiding hebt afgerond.


What’s in it for you?
- Een functie bij een van de grootste creatieve en professionele netwerkbureaus ter wereld, waar je wordt omringd door creatieve geesten die je alle ins en outs van het vak leren.
- Werk maken voor A-merken, dus lekker zichtbaar.
- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een prima pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 27 vakantiedagen per jaar.
- Elke maand een ‘Pirate School’ en andere geweldige leerervaringen.
- Veel doorgroeimogelijkheden
- Jaarlijkse skitrip, verschillende evenementen en elke week een borrel in hun eigen bar of op het zonnige terras aan het water.
- Gratis ADCN-lidmaatschap en korting op een OneFit-abonnement.
- Collega’s die je elke dag inspireren, energie geven en geen dag voorbij laten gaan zonder te lachen.


Zoeken we jou?
Stuur dan je CV met je motivatie naar Vincent Mispelblom Beyer.

bottom of page