Senior team

Senior Team voor een succesvol, allround reclamebureau

Flexfirm is op zoek naar een Senior Creative Team voor een toonaangevend bureau in Amsterdam. Als onderdeel van het team werk je nauw samen met de Creative Director voor bekende Nederlandse klanten.

Wat wordt je geboden?

Als Senior Team dragen jullie de verantwoordelijkheid voor het werk dat jullie afleveren. Het overleg dat je hebt met je Creative Director maakt het werk nog beter. Jullie gaan dat doen bij een bureau dat door zijn manier van werken en mentaliteit, zeer succesvol (en veelvuldig bekroond) blijft in deze nog steeds onzekere tijden. Door je zelfstandigheid invulling te geven zal je je hier maximaal kunnen ontplooien.

Waar kan je dat gaan doen?

Dit bureau is succesvol vanwege het uitstekende werk dat zij doen, en de manier waarop ze met hun klanten werken: niet voor de klant, maar mét. Een samenwerking die leidt tot een stevig strategisch fundament onder opvallend creatief werk.

Wat kan je bieden?

Jullie zijn senior, met de motivatie om uit te blinken in dit bureau, dat in ruil daarvoor voldoende carrièrekansen biedt. Jullie portfolio toont zowel creatief als strategisch sterk werk. Geïntegreerd en effectief als jullie werk is, leverde het terecht nominaties en prijzen op. Presenteren, pitchen, concepten… it’s all-in a day’s work. Tot slot: vakmatige sterke art direction, en knap geschreven copy zijn overal in jullie werk terug te vinden.

Jullie beheersen de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat kan je nu doen?

Als jullie het zijn wie wij zoeken, stuur dan vandaag nog je motivatie en voorbeelden van je werk naar Vincent Mispelblom Beyer.