senior designer/art director

senior designer/Art director

In het midden van Nederland, nét in Gelderland, is een goedlopend designbureau gevestigd. Hier komen B2B-merken tot leven. Het bureau is bijna 10 man sterk, met veel werk in huis en nog meer werk in aantocht. Het is tijd voor versterking. Daarom zoeken wij een

 

Senior Designer/Art Director

 

Wat ga je doen? Samen met het team ga je concepten maken websites, en maak je doorvertalingen naar pakkende logo’s, huisstijlen en campagnes. Ook magazines, bedrijfsvideo’s, beursstands en fotografie worden door jou opgepakt. Door je motiverende opstelling neem je het team op sleeptouw, en zorg je ervoor dat het beste uit het team naar boven komt. Je volgt de ontwikkelingen in het vak nauwgezet en signaleert trends, die je deelt met je collega’s. Je bent inhoudelijk verantwoordelijk voor je projecten, overlegt met je klanten en bent hun sparring partner. Deadlines hou je niet alleen in de gaten, je haalt ze ook!

Je gaat werken in een B2B-omgeving. De sfeer hier is meer van een reclamebureau dan van een designbureau. Idealiter breng je ook ook een nieuw elan met zich mee. Kennis van strategie, acquisitie, en klantrelaties is een pre.

 

Je krijgt een prachtige werkplek (en de ruimte) om door te groeien én om je creatieve stempel te drukken. Zo ga je samen met je team voor gelukkige klanten en sterke merken.

 

Je hebt vijf jaar relevante werkervaring, en een verzameling werk om je senioriteit te tonen. In je map zit een brede scope aan werk: branding, logo-design, identiteiten, off- én online werk.

Voor de juiste M/V is dit een baan met volop perspectief!

 

Is je interesse gewekt? Wil je meer weten? Mail dan naar Vincent Mispelblom Beyer, en vergeet niet voorbeelden van je werk mee te sturen.