trap.jpg
Referenties
Referenties

Persoonlijk, vergaande inhoudelijke kennis van het vakgebied, gevoel voor de juiste match met persoon en bedrijfscultuur en een uitgebreid netwerk hebben geleid tot wederom een succesvolle plaatsing. 

Willemieke Bos, HR Director, The Sting Companies

 

Ik heb Flexfirm van twee kanten meegemaakt. Als opdrachtgever vrij recent en als bemiddelaar in een ver verleden. Één ding hadden beide gemeen. Persoonlijke en eerlijke aanpak.

Darre van Dijk, Chief Creative Officer, TBWA/NeBoKo

 

Flexibel en gedreven. Stopt niet totdat de juiste mensen gevonden zijn.  

Alewijn Dekker, destijds Managing Director Code d’Azur

 

Vincent heeft de prettige kwaliteit de taal van de creatief en van de zakelijke opdrachtgever te spreken. Hij is goed ingevoerd in het digitale domein en dat maakt hem voor veel opdrachtgevers de juiste business partner. Zo ook voor ons!

Fred Moolhuijsen, Founder, Brand & Business Architects

 

Iedereen mag tegenwoordig met een muisklik te vinden zijn, het scouten en matchen van passende kandidaten blijft mensenwerk. Men mag zich nog geen hofleverancier noemen, maar door de jaren heen heeft Flexfirm een groot aantal rake talenten geplaatst.

Dick van der Lecq, Managing Director DDB Unlimited

 

Vincent kent de communicatie branche als geen ander. Hij heeft een hele brede kijk op communicatie. Niet alleen weet hij precies wat er leeft, maar volgt ook de laatste trends en 

ontwikkelingen daarbuiten. In de jaren dat ik Vincent ken, is hij zowel klankbord, bemiddelaar als adviseur geweest. Altijd persoonlijk en gedreven.

Paul Tops, Creative Strategist, Maxlead     

Meer weten?

Bel Vincent Mispelblom Beyer: 06 54 79 62 51.