top of page
trap.jpg
Referenties

Vincent combineert professionaliteit met een persoonlijke touch, wat leidt tot een zeer aangename samenwerking. Er wordt grondig de tijd genomen om het juiste profiel te ontwikkelen. Met resultaat!  

Coen Zuijdervliet, Creatief Directeur - De Combinatie Van Factoren

Persoonlijk, vergaande inhoudelijke kennis van het vakgebied, gevoel voor de juiste match met persoon en bedrijfscultuur en een uitgebreid netwerk hebben geleid tot wederom een succesvolle plaatsing. 

Willemieke Bos, HR Director, The Sting Companies

 

Ik heb Flexfirm van twee kanten meegemaakt. Als opdrachtgever recent en als kandidaat  in een ver verleden. Één ding hadden beide gemeen. Persoonlijke en eerlijke aanpak.

Darre van Dijk, Chief Creative Officer, TBWA/NeBoKo

 

De zoektocht naar creatief talent. Met een sterk portfolio, eigen karakter, team player, commerciële neus, leuk mens. Het vinden van de juiste Creatives voor je bureau is een enorme uitdaging. Vincent is een fijne en voor Dart succesvolle matchmaker: Hij vindt het juiste talent, gebruikt daarbij de juiste toon, heeft het juiste netwerk, en doet alles met een fijne en persoonlijke aanpak.

Sebastiaan van Rijnsoever, Managing Director Dart Group

Vincent is rustig, luistert en geeft vooral niet op. Zelfs in een lastige markt met een moeilijke vraag vindt hij de juiste oplossingen. Is het niet direct de juiste match dan denkt hij mee over alternatieve mogelijkheden. Zonder druk en altijd met het vertrouwen dat het goed komt.

Bonnie van Doorn, Managing Director SuperRebel 

 

Flexibel en gedreven. Stopt niet totdat de juiste mensen gevonden zijn. Alewijn Dekker, Managing Director New Era Consultancy

Vincent heeft de prettige kwaliteit de taal van de creatief en van de zakelijke opdrachtgever te spreken. Hij is goed ingevoerd in het digitale domein en dat maakt hem voor veel opdrachtgevers de juiste business partner. Zo ook voor ons!

Fred Moolhuijsen, Co Founder, Agency Engines

 

Iedereen mag tegenwoordig met een muisklik te vinden zijn, het scouten en matchen van passende kandidaten blijft mensenwerk. Men mag zich nog geen hofleverancier noemen, maar door de jaren heen heeft Flexfirm een groot aantal rake talenten geplaatst.

Dick van der Lecq, Brand Supporter, v/h Managing Director DDB Unlimited

 

Vincent kent de communicatie branche als geen ander. Hij heeft een hele brede kijk op communicatie. Niet alleen weet hij precies wat er leeft, maar volgt ook de laatste trends en 

ontwikkelingen daarbuiten. In de jaren dat ik Vincent ken, is hij zowel klankbord, bemiddelaar als adviseur geweest. Altijd persoonlijk en gedreven.

Paul Tops, Creative Strategist, Maxlead     

Flexfirm werkt en werkte voor o.a.:

Aegon, Alfred int., Ambassadors, ANWB, Ara, Avion, B.made, Being There, Bose, BrandBuilders, Cheil Benelux, Consolidated, D&B Eventmarketing, Dart Group, De Combinatie Van Factoren, DDB Unlimited, Dentsu Creative, DEPT, Duval Guillaume, Eigen Fabrikaat, FCB Amsterdam, Giesbers Retail, Havas, Hunkemöller, Johnny Wonder, Jump Retail, Kaliber, KesselsKramer, Kult&Ace, l'Eau, Lukkien, Mensch, Modyn, Nationale Postcode Loterij, N.V. Nederlandse Spoorwegen, Ogilvy Amsterdam, Publicis, Radancy, Steam Talmark, SuperRebel, TBWA\NEBOKO, The Sting, True Ideas .

Meer weten?

Bel Vincent Mispelblom Beyer: 0654 79 62 51

 

bottom of page