top of page

account & sales manager

Voor een reclamebureau in Amsterdam zijn we op zoek naar een Account & Sales Manager. Iemand die gelooft in de kracht van het verhaal en die daar business uit kan halen.

Het bureau

Dit bureau telt iets minder dan 20 mensen en onderscheidt zich als data driven story teller. Het heeft verschillende diensten: branding, campagnes, online marketing en dynamic video & content.

Ze geloven in het samenwerken met opdrachtgevers in een hecht partnerschap. Zo kom je immers tot de beste resultaten. Gebruik maken van elkaars inzichten en kwaliteiten. Als dat soms schuurt, is dat ook niet erg. Het resultaat dat zij voor hun klanten behalen staat voorop. Altijd.

Hun klanten weten dat ze belangrijk voor hen zijn en durven vol vertrouwen uiteenlopende vragen bij hen neer te leggen. Klanten worden begeleid met het proces, gestuurd waar nodig, en krijgen de gevraagde ‘creatieve big ideas’.  En behalen altijd de beoogde resultaten. 
Zo zijn en blijven ze relevant voor hun opdrachtgevers. 

Wat ga je doen?

Je gaat samenwerken met diverse opdrachtgevers van internationale merken, mooie Nederlandse ondernemingen tot onderwijsinstellingen. Aan jou de uitdaging om het netwerk uit te bouwen en verder te verstevigen. 

Dankzij  jouw commerciële kracht en adviesvaardigheden weet je consequent resultaat te realiseren bij en voor de opdrachtgevers door opdrachten concreet te maken en te formaliseren. Je bent veel op pad en stelt je bij de relaties op als adviseur en inhoudelijke sparringpartner.

Wie ben jij?

Dat online campagnes essentieel om je als organisatie te versnellen, snap je maar al te goed. Daar kan je ook goed in adviseren.

Jij bent resultaatgericht en haalt energie uit het binnenhalen van opdrachten. Opdrachtgevers zijn voor jou leading. Je bent in staat om op niveau marketing-/communicatie managers en andere verantwoordelijken te adviseren. Je signaleert in deze gesprekken kansen en weet deze om te zetten in concrete opdrachten voor dit bureau.

Aan welke eisen moet je voldoen:

  • 3-5 jaar relevante werkervaring in sales.

  • Kennis van online marketing.

  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

  • Concrete ervaring bij een online marketingbureau is een pre.

En tot slot toch handig om te noemen:

  • Je weet dat luisteren vaak nog belangrijker is dan praten ;).

  • Je zet liever altijd een stap extra, dan dat je afwacht.

 

Wat levert het op?

Je komt terecht in een snelgroeiend bedrijf waar je vooral gaat genieten van samenwerken, resultaten behalen en veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Verder krijg je marktconforme arbeidsvoorwaarden, die in lijn zijn met jouw ervaring. Daarbij krijg je een auto, een smartphone en een laptop van de zaak, zodat je kunt werken waar en wanneer je maar wilt.

 

Geïnteresseerd?

Graag vertellen we je in een persoonlijk gesprek over alle ins en outs over dit bureau. Meer weten?

Bel, mail, DM, drink koffie met Vincent Mispelblom Beyer: vincent@flexfirm.nl

bottom of page