Creatief Team,
of een losse art director en copywriter

Misschien heb je er nooit over nagedacht, maar binnen het mooiste creatieve vak dat er bestaat (advertising), heb je een erg leuk vakgebied (employer branding/arbeidsmarktcommunicatie) en dáárbinnen heb je het bekendste bureau: Steam. Ze maken mooi werk voor geweldige klanten; van Defensie en de Politie tot en met de VU, UMC Utrecht en Holland Casino.

Het leuke van werken als creative bij Steam is dat je hier álles maakt: van games tot tv-, bioscoop- en radiocommercials, social media-campagnes, complete sites, podcasts, films, documentaires, bijzondere events. Kortom: alles wat jíj kunt en gaat verzinnen.

Ze werken in Amsterdam met een team van 25 collega’s. Ze hebben nog een dochterbureau voor jongerencommunicatie (Nowsy) waar je óók goed werk voor kunt maken. Als SteamTalmark zijn ze één bedrijf met de directe collega’s van Talmark in Nieuwegein/Utrecht. 

Wat is de ideale kandidaat?

Je bent concept-creatief, kunt zelfstandig crossmediale campagne-ideeën ontwikkelen en mooie dingen maken.

De art director vindt het oké om ook zelf te designen, een visuele schets te maken of een proefedit in elkaar te draaien. De copywriter kan kort en krachtig schrijven, maar ook verhalend als het concept dat vraagt.

Je bent geïnteresseerd in alle soorten nieuwe technologie die ook voor ons vak relevant zijn. En vindt het leuk om je in te leven in de wereld van je klanten. Concepten verzinnen doen ze meestal in tweetallen, soms alleen en in wisselende samenstellingen.

Wat je bij Steam vindt

- Een goede werksfeer. Een plek waar je je creativiteit volledig kan ontplooien.
- Ambitieuze klanten, waar je zichtbaar en prijswinnend werk voor kunt maken.
- Ruimte voor opleiding en ontwikkeling
- Een ruime pensioenvoorziening
- Een week extra vakantie

Ze zitten in een prachtig pand in Amsterdam op de Schinkel, vlak aan de A10. Met een superterras en lekkere gezamenlijke lunches. 

Interesse? Mail met Vincent Mispelblom Beyer: vincent@flexfirm.nl