top of page

cONCEPT DESIGNER (DIGITAL)

Voor een digital communication agency in Rotterdam, met 45 specialisten en 2 in-house studio's, zoeken we een Concept Designer.

Deze zal verantwoordelijk zijn voor het leiden en inspireren van een getalenteerd ontwerpteam. Ter uitbreiding van het team én om het volgend niveau aan te tikken als organisatie.

 

Bij dit bureau zijn beleving en creativiteit belangrijke speerpunten. Het brengt merken tot leven met opvallende content en digitale producten. Hierin is creativiteit, concept, en design natuurlijk ongekend belangrijk.

 

Als Concept Designer ben je verantwoordelijk voor het gehele designproces, van conceptontwikkeling tot uitvoering. Je bewaakt de visuele kwaliteit en zorgt voor een consistente uitstraling van alle projecten. Daarnaast coach en motiveer je jouw team om  creatieve grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen. 

Je stemt samen met de klant en de ontwikkelteams af wat je gaat maken en stuurt op output  binnen budget. Met jouw inhoudelijke kennis en betrokkenheid vertaal je kernwaarden in een project, of product.

In deze uitdagende rol krijg je een belangrijke verantwoordelijkheid binnen de organisatie om ons ontwerpteam naar nieuwe hoogtes te tillen. Je werkt nauw samen met onze klanten, marketeers en developers om onvergetelijke en effectieve digitale ervaringen te creëren.

 

Natuurlijk sta je er niet helemaal alleen voor. Het beste uit jezelf en je team halen, dat hoef je niet alleen te doen. Onder leiding van de creatief directeur krijg je de vrijheid om dingen naar je hand te zetten en innovatie door te voeren binnen de gehele organisatie. Je bent omringt door ondernemers die ambitie en innovatie omarmen.

Wat heb jij te bieden?
Je bent een ervaren ontwerper met een sterk portfolio en een passie voor digital design. Je begrijpt dat creatie altijd steunt op een goede conceptuele gedachte.

Je hebt leiderschapskwaliteiten en kunt een team motiveren en begeleiden om tot uitmuntende resultaten te komen. Daarnaast ben je communicatief sterk en in staat om ideeën, concepten en plannen op een duidelijke en overtuigende manier over te brengen naar zowel klanten als collega's.

Jij:

 • Beschikt over een sterk portfolio met diverse digitale projecten

 • Bent in staat om anderen te inspireren en te motiveren

 • Hebt sterke communicatieve vaardigheden en kunt ideeën effectief overbrengen

 • Bent proactief, ambitieus en gedreven

 • Hebt een scherp oog voor detail en bewaakt de visuele kwaliteit van alle projecten

 • Beheerst het Nederlands perfect

Wat wordt je geboden?

Dit bureau geeft jou de mogelijkheid om in een organisatie van zo’n 40 mensen een leidende rol te gaan spelen in de verdere ontwikkeling van emotie en beleving bij onze klanten. Je krijgt de mogelijkheid om je stempel te drukken binnen de organisatie en gaat (mede) richting geven aan vernieuwing en innovatie.

 

En daarbij ontvang je:

 • Een marktconform salaris

 • Een open en fijne werkcultuur

 • De hard- en software om jouw werkzaamheden goed uit te voeren

 • Jaarlijks opleidingsbudget

 • Een zorgeloze pensioenregeling

 • Volledige reiskostenvergoeding

 • Gedeeltelijk werken vanuit huis is mogelijk

Interesse?

Wil je meer weten? Of direct solliciteren? Stuur dan een bericht naar Vincent Mispelblom Beyer.

bottom of page